Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Sinteza Zilei, lider de piata cu Florin Piersic in studio

Editia speciala Sinteza Zilei din data de 24 ianuarie, al carei invitat a fost indragitul actor Florin Piersic, s-a impus ca cea mai urmarita emisiune din Romania, pe tronsonul ei orar, conform Kantar Media. La nivelul publicului din mediul urban cu varsta de peste 18 ani, Antena 3 a inregistrat o medie de 7,4% rating si 16,8% cota de piata, depasind astfel generalistele Pro TV si Antena 1.

lorin Piersic i-a incantat pe romani prin istorisirile amuzante de pe platourile de filmare, dar si prin momentele artistice sustinute. Varful de audienta a fost atins la ora 23.21, cand peste 849.000 de telespectatori urmareau cu interes povestile de viata ale actorului roman.

La nivelul intregii zile, Antena 3 si-a adjudecat inca o data pozitia de lider in topul televiziunilor de stiri si locul al treilea in piata, cu o medie de 2,6% rating si 9,8% cota de piata.

Clasamentul a ramas acelasi si in prime time, cand postul de stiri a adunat nu mai putin de 5,6 puncte de rating si 11 puncte de share, detasandu-se considerabil fata de urmatorul competitor direct.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

Recomandari