Căutare Live

Veste rea pentru fani! Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au spus "ADIO!" după nici un an de la nuntă

Puţine sunt cuplurile care rezisăa după ieşirea din Casă. Un exemplu sunt, din păcate, şi Nicolae şi Cătălina care au decis, după nouă luni de la nuntă să îşi spună “Adio!”

Puţine sunt cuplurile care rezisăa după ieşirea din Casă. Un exemplu sunt, din păcate, şi Nicolae şi Cătălina care au decis, după nouă luni de la nuntă să îşi spună “Adio!”

Libertatea nu i-a făcut să se iubească mai mult, din contră, i-a despărţit. Nicolae şi Cătălina s-au cunoscut anul trecut, în casa “Mireasă pentru fiul meu”, şi au avut o relaţie cu năbădăi, presărată cu multe certuri şi împăcări, dar au decis să se căsătorească la finalul sezonului cu numărul patru.

Întrebaţi de fani ce se întâmpla cu relaţia lor, cei doi au decis să spună lucrurilor pe nume printr-o postare pe Facebook. “Nu mai suntem împreună din păcate. Fiecare în părţi diferite. Despărţirea este definitivă”.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Şoc printre fanii "Insula Iubirii"! L-a părăsit pe Saşa pentru Matei, însă ispita supremă nu o vrea! Cu cine a...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri