Buzdugan și Morar sărbătoresc relansarea ZU TV cu un mega party! ”Matinalul de la miezul nopții” ține până dimineața, alături de super artiști

 

Buzdugan și Morar sunt ON AIR pe frecvențele Radio Zu și LIVE, la Zu Tv, pentru prima dată pe timp de noapte. Matinalul nocturn îți aduce o super petrecere, cu artiști în vogă. 

Grasu XXL și Guess Who, dar și Noaptea Târziu, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Laura Giurcanu, Tequilla, Maximilian, Selly, Like One, Ionuț Rusu, Coco și Anais Baby dau startul noii televiziuni interactive ZU TV, printr-o petrecere cum n-ai mai văzut.

De acum,  Zu TV este televiziunea interactivă. Ce înseamnă asta?

Pentru că rețelele sociale au impus un nou ritmn și comportament de comunicare, iar tinerii sunt în numar tot mai mare pe Facebook, Zu TV pune împreună cele două medii: social network și music station. Așa a luat naștere robotul ZU TV. Acesta îți permite să interacționze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv. Mesajele către robot sunt transmise prin Facebook Messages Zu TV, iar răspunsul vine imediat.

Intra pe pagina de Facebook ZU TV ca să vezi LIVE cu e atmosfera la cea mai tare petrecere, cu Buzdu și Morar în rol de amfitrioni. Matinalul Nopții e AICI

Poți vota piesa preferată, poți da aprecieri live playlistului, poți da like, love, iar reacțiile tale se văd pe tv.  Cam cât de tare e asta?

Pentru acest proiect emoticoanele au fost reinventate în stilul ZU TV, o gașcă mare de „urzi” cu reacții în stilul ZU. 

Intră pe ZUtv.ro, de la 12:00 și joacă-te cu robotul ZU TV, care are și un nume simpatic: ursul BreaZu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe