Imagini hot cu Botezatu și iubirea vieții sale, acum 30 de ani! De la petrecere nu au lipsit Gigi Becali și Hagi! Sunt de nerecunoscut!

 

 Cătălin Botezatu, căci pe el îl vedeți în imagini, este de nerecunoscut. Tânăr, chipeş, înconjurat de femei aşa cum îi stă bine unui bărbat de 22 de ani!

Cei de la „Un show păcătos” au prezentat în exclusivitate imagini de la o petrecere a lui Cătălin Botezatu, din anul 1988.

Cunoscutul creator de modă de astăzi era pe atunci manechin în echipa mamei Zina şi şi-a organizat petrecerea aniversară într-un apartament.

Era perioada în care Cătălin o curta asiduu pe Dana Opsitaru.

Cătălin Botezatu, scos din sărite de angajații unei spălătorii auto 

Dana era manechin în vogă la vreme aceea, o femeie extrem de frumoasă, dar şi căsătorită.

Asta nu i-a împiedicat să se îndrăgostească unul de altul. O spune chiar Cătălin Botezatu.

                                                Cătălin Botezatu a iubit-o mult pe Dana

„Am numai amintiri frumoase. Au fost 7 ani în care Dana m-a făcut să mă simt din toate punctele de vedere bărbat, a fost femeia care mi-a fost iubită, mamă, amantă, soţie într-un anumit sens, a fost femeia care mi-a dăruit cele mai frumoase clipe din viaţa mea şi pe care o voi iubi toată viaţa, în felul meu, are un sertar anume în inima mea”

Botezatu șochează. Și-a vopsit unghiile cu ojă neagră!

La petrecere au fost și alte vedete de acum! Mult mai tânăr, Gigi Becali era şi pe atunci la fel de elegant. Patronul Stelei a purtat la petrecere un costum negru şi cămaşă albă.

Tot atunci, și Gheorghe Hagi s-a distrat de minune la petrecere! 

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi mai multe detalii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe