Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Prințul Soldano a servit-o! Anamaria Prodan, cinã la unul dintre cele mai bune restaurante din lume, în Florenţa

Cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, difuzat în aceastã searã, de la 19:45, la Antena Stars le aduce telespectatorilor imagini inedite din Milano şi Florenţa, acolo unde Anamaria a mers sã îşi viziteze fiica, pe Rebecca, studentã la Institutul Marangoni, prestigioasa școală de design din Milano.

Anamaria Prodan și prințul Soldano

Obişnuitã a unui stil de viaţa excentric, Anamaria Prodan va reuşi sã îşi surprindã şi de aceastã datã telespectatorii, purtându-i alãturi de ea la cinã în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Florenţa, La Giostra.

Aflat în top 10 al celor mai bune restaurante din lume, în acest moment, aici iau masa deseori Brad Pitt, John Travolta sau Jessica Alba. Deschis de cãtre prinţul Dimitri D’Asburgo Lorena, La Giostra este administrat în prezent de cãtre cei doi fii ai acestuia, unul dintre ei, Soldano, fiindu-i bun prieten Anei.

Disearã, telespectatorii îl vor putea cunoaşte pe Prinţul Soldano, care de fiecare datã când o întâlneşte pe româncã nu pierde ocazia sã îi mãrturiseascã faptul cã este îndrãgostit de ea, însã aceasta îi rãspunde mereu cã inima ei îi aparţine doar lui Laurenţiu Reghecampf.

Tot disearã, de la 19:45, pe Antena Stars, telespectatorii o vor putea urmãri pe Ana în prima sa cãlãtorie cu trenul şi se vor putea delecta cu imagini în exclusivitate din apartamentul Rebeccãi din Italia, dar şi cu o sesiune privatã de cumpãrãturi pe care acestea o fac la unul dintre cele mai luxoase branduri de acolo.

Ce achiziţii va mai face Ana, dar şi despre planurile Rebeccãi, telespectatorii vor afla urmãrind cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro