Antena Căutare

Crocodilii, copleșiți de emoții atunci când i-au auzit pe cei dragi, la ”Ultimul Trib”! Roxana Chiperi, către iubitul ei: ”Te iubesc. Ești în gândurile mele!”

Proba Căpitanilor a fost extrem de dificilă, însă le-a adus concurenților care au ieșit învingători o experiență de neuitat, întrucât au avut posibilitatea de a suna acasă. 

Proba Căpitanilor a fost extrem de dificilă, însă le-a adus concurenților care au ieșit învingători o experiență de neuitat, întrucât au avut posibilitatea de a suna acasă.

S-au bucurat din plin atunci când au luat masa, însă ulterior, după ce au venit și au primit telefonul pentru a suna acasă, aceștia au devenit extrem de emoționați.

Roxana Chiperi a mărturisit, în urma apelului, că i-a dat un ultimatum partenerului ei, însă competiția a determinat-o să înțeleagă unele lucruri: ”Adrian, nu mai citi mailul ăla. Te iubesc. Ești în gândul meu în fiecare clipă.”, a spus ea. ”Eu vreau familie, căsătorie, el e reticent. I-am dat ultimatum. Acum am înțeles că e ca o mană cerească pentru mine.”, a spus ea.

De cealaltă parte, Daniel Chiriță a putut să vorbească doar cu unul dintre băieții lui, pentru că celălalt era la mare: ”Ai grijă de tine, sunt bine.”, a spus el.

Ce au mai vorbit ceilalți concurenți din echipa Crocodilii, aflați în clipul de mai sus

S-a aflat de acum! Cine va fi următoarea concurentă trimisă la duel din echipa ”Lemurilor”: ”Eu sunt vizată!”... ULTIMUL TRIB, EPISODUL ZECE: Paula Chirilă, eliminată de la ”Ultimul trib”: ”Sunt destul de accidentată. Am minimalizat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x