Ultimul Trib

SEZONUL 1

Lola Crudu, dezvăluire incredibilă după eliminarea de la „Ultimul Trib”! Ce vrea să facă acasă

 

Lola Crudu a dezvăluit ce a însemnat pentru ea experiența „Ultimul Trib”, dar și ce își dorește să facă acasă, în viața ei personală.

„Am început să simt o durere groaznică la brațul stâng. Zici să sunt paralizată și nu îmi pot mișca mâna. Este foarte frustrant”, a spus ea despre duelul cu Neli, pe care l-a pierdut.

Lola a mai spus că la „Ultimul Trib” a învățat să se iubească și să se respecte.

„A fost frumos per total. Aici am învățat să mă iubesc, să mă respect și să-mi ascult corpul și mai mult decât înainte. Eu lucrez cu oameni, am nevoie de aceste două brațe, de picioare. Eu în continuare lucrez cu corpul meu”, a spus ea.

„Mi-am dorit să plec frumos – foarte mult contează cum pleci. Și mă simt atât de împlinită! Un duel frumos, jucat cu cineva care mi-a lăsat un gust plăcut… Dacă ajungeam cu altcineva la duel, mă ofticam, plecam cu nervi pe mine, că puteam mai mult, și supărată. Și luam energia asta și o duceam acasă”, a adăugat Lola Crudu.

Ea a mai spus că experiența „Ultimul Trib” a reprezentat pentru ea o lecție de viață.

„Pentru mine această experiență a fost o lecție. Eu de foarte mulți ani stau singură. Pentru mine, cea mai mare provocare a fost să împart casă, mâncare și multe altele cu încă șase persoane pe care nu le cunosc, total diferite de mine, fiecare cu obiceiul lui”, a spus Lola Crudu.

Neli a spus, la rândul ei, că nu se poate bucura de victoria ei, pentru că aceasta are în spate o despărțire. „Eu chiar am crezut la un moment dat că va câștiga”, a mai spus Neli.

„Acum cred că văd lumea altfel și știu ce vreau. Și abia aștept să ajung acasă să mă îndrăgostesc”, a dezvăluit Lola Crudu, care a precizat că pleacă acasă simțind că este reprezentată mai degrabă de numele ei de botez, Lilia.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.  

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI