Căutare Live

Lola Crudu, dezvăluire incredibilă după eliminarea de la „Ultimul Trib”! Ce vrea să facă acasă

Lola Crudu a dezvăluit ce a însemnat pentru ea experiența „Ultimul Trib”, dar și ce își dorește să facă acasă, în viața ei personală.

Lola Crudu a dezvăluit ce a însemnat pentru ea experiența „Ultimul Trib”, dar și ce își dorește să facă acasă, în viața ei personală.

„Am început să simt o durere groaznică la brațul stâng. Zici să sunt paralizată și nu îmi pot mișca mâna. Este foarte frustrant”, a spus ea despre duelul cu Neli, pe care l-a pierdut.

Lola a mai spus că la „Ultimul Trib” a învățat să se iubească și să se respecte.

„A fost frumos per total. Aici am învățat să mă iubesc, să mă respect și să-mi ascult corpul și mai mult decât înainte. Eu lucrez cu oameni, am nevoie de aceste două brațe, de picioare. Eu în continuare lucrez cu corpul meu”, a spus ea.

„Mi-am dorit să plec frumos – foarte mult contează cum pleci. Și mă simt atât de împlinită! Un duel frumos, jucat cu cineva care mi-a lăsat un gust plăcut… Dacă ajungeam cu altcineva la duel, mă ofticam, plecam cu nervi pe mine, că puteam mai mult, și supărată. Și luam energia asta și o duceam acasă”, a adăugat Lola Crudu.

Ea a mai spus că experiența „Ultimul Trib” a reprezentat pentru ea o lecție de viață.

„Pentru mine această experiență a fost o lecție. Eu de foarte mulți ani stau singură. Pentru mine, cea mai mare provocare a fost să împart casă, mâncare și multe altele cu încă șase persoane pe care nu le cunosc, total diferite de mine, fiecare cu obiceiul lui”, a spus Lola Crudu.

Neli a spus, la rândul ei, că nu se poate bucura de victoria ei, pentru că aceasta are în spate o despărțire. „Eu chiar am crezut la un moment dat că va câștiga”, a mai spus Neli.

„Acum cred că văd lumea altfel și știu ce vreau. Și abia aștept să ajung acasă să mă îndrăgostesc”, a dezvăluit Lola Crudu, care a precizat că pleacă acasă simțind că este reprezentată mai degrabă de numele ei de botez, Lilia.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Neli și Lola, duel dificil la „Ultimul Trib”! Cine părăsește competiția... Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția, după ce a aflat că tatăl lui a murit, iar Lola Cru...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x