Antena Căutare

Tensiunea a atins cote alarmante la ”Ultimul Trib”! Sorana nu s-a putut abține și a făcut-o praf pe Daniela Crudu: ”Are probleme mari!”

Noua ediție a emisiunii ”Ultimul Trib” a scos la iveală detalii incredibile despre Daniela Crudu, care trece prin momente extrem de delicate în Madagascar. 

Noua ediție a emisiunii ”Ultimul Trib” a scos la iveală detalii incredibile despre Daniela Crudu, care trece prin momente extrem de delicate în Madagascar.

Astfel, în cadrul acestei ediții, Sorana a dezvăluit că Daniela Crudu nu a mâncat nimic timp de zece zile.

”Daniela are niște probleme destul de mari aici, un om care să nu mănânce nimic zece zile… E o tipă mișto, dar e alintată, e încă o copila și are încă foarte mult de crescut. Toate părțile acestea ale ei sunt foarte mișto, faptul că râde, că e mereu veselă, atunci când se necăjește îi ia zece secunde să fie supărată, apoi să uite de mâncare, de somn, de toaletă, dar la un moment dat trebuie să crești și trebuie să o faci rapid!”, a spus ea la ”Ultimul Trib”

De cealaltă parte, Daniela Crudu e de părere că Sorana n-a contribuit cu nimic în echipa ”Lemurii” și e hotărâtă să dea totul la duel: "În proba duelului nu o să fac nimic la mișto, o să dau tot ce e mai bun din mine"

Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se joacă dur în ”Ultimul Trib”: ”Nu mai știu ce s-a întâmplat din acel moment!”... Paula Chirilă a izbucnit dur la ”Ultimul Trib”: ”Dacă nu era de acord cu asta, nu trebuia să o voteze!” Cine este concur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x