Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

O italianca isi incearca norocul la Next Top Model by Catalin Botezatu!

Un  nou sezon Next Top Model by Catalin Botezatu revine din 20 septembrie la Antena 1. Printre cele 20.000 de tinere care s-au prezentat la casting, in fata juriului Next Top Model a venit si o frumoasa italianca, pasionata de modelling si a carei familie detine o firma de blanuri. Va reusi sa ii starneasca aceasta curiozitatea designerului si sa intruneasca toate conditiile pentru a ajunge in severul cantonament Next Top Model by Catalin Botezatu?

Barbara Langelloti s-a nascut in Italia, in apropiere de Florenta. Tatal sau este italian, iar mama romanca, asa ca tanara a avut ocazia sa cunoasca Romania inca de mica. Barbara a dus o viata lipsita de griji, parintii ei detinand o importanta casa de blanuri in Italia. Va reusi aceasta sa il cucereasca pe Catalin Botezatu cu sarmul ei, pentru a ajunge in severul cantonament Next Top Model? Ramane de vazut in primul episod Next Top Model by Catalin Botezatu, din 20 septembrie, la Antena 1.

Provocari inedite, experiente infricosatoare, trairi intense, esec, resemnare si izbanda sunt doar cateva dintre ingredientele pe care si le vor asuma protagonistele Next Top Model by Catalin Botezatu la imbarcarea in cursa pentru celebritate in sezonul trei.

Recomandari