Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Patrick Duffy : “Dallas nu s-ar fi intors pe micile ecrane daca unul din trio-ul nostru ar fi zis NU”

Patrick Duffy, Linda Gray si regretatul actor, Larry Hagman, au decis sa se intoarca pe platouri pentru filmarea noului sezon Dallas, doar dupa ce au stabilit ca toti isi doresc acest lucru.

Actorul care da viata personajului Bobby a declarat ca daca unul dintre ei ar fi refuzat oferta producatorilor americani, atunci nimeni din “vechea garda” nu ar mai fi semnat.

„Eram ca cei trei muschetari. Acum din pacate am ramas doar doi. Timp de 35 de ani am fost prieteni inainte de toate si cand venea vorba de Dallas trebuia ca toti trei sa fim de acord”, a declarat Patrick Duffy.

Noul sezon din Dallas este difuzat in Romania de Antena 1si readuce in prim plan rivalitati mai vechi dar si intrigi noi. In fiecare sambata, de la ora 20:30, lupta pentru putere din cadrul familiei Ewing devine mai apriga ca niciodata.

Larry Hagman, Linda Gray si Patrick Duffy fac parte din distributia principala, alaturi de generatia tanara de actori. In plus, in roluri episodice, vor aparea si Ken Kercheval (Cliff Barnes) sau Charlene Tilton (Lucy Ewing).

Recomandari