Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Acum s-a aflat ADEVĂRUL! Cine era cu adevărat tânăra din România, care s-a sinucis la Londra și de ce s-a aruncat în gol

Tânăra de 23 de ani s-ar fi aruncat de la balconul celei mai mari catedrale din Londra. Scenele de groază s-au derulat sub privirile turiştilor. Românca era studentă eminentă şi avea talente artistice uluitoare. Însă, familia vorbeşte despre frământări. Lidia Drăgescu nu şi-ar fi găsit locul.

Lidia se simţea prinsă ca într-o pânză de păianjen. O mamă devastată a spus povestea tragică a fiicei sale. Ar fi fost deprimată, pentru că nu reuşea să-şi facă prieteni. Iar lumea nu mai era aşa cum visa.

"Lumea era prea rea pentru ea. Era o fată normală. Îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă. Lectura era modalitatea ei de evadare."

Lidia Drăgescu locuia de cinci ani în Regat. Cu mama şi fraţii ei. Era patinatoare şi studentă la a doua facultate. Avea o diplomă în afaceri şi voia să salveze vieţi, să devină neurochirurg. Tânăra de 23 de ani mergea des la la Catedrala Saint Paul din Londra. Acolo, s-a prăbuşit sub ochii cuprinşi de groază ai turiştilor. A căzut 30 de metri în gol, ca de pe un bloc de 8 etaje. Poliţia londoneză nu tratează moartea ca suspectă. Totul e cât se poate de clar. În mesajele ei, apropiaţii încercă acum să găsească explicaţii.

Familia şi prietenii sunt încă în şoc. Lidia ar fi putut avea un viitor strălucit.

Fratele ei geamăn a postat un filmuleţ la patinoar. E printre ultimele amintiri cu ea. Lidia se afla în spatele camerei de filmare.

Recomandari