Antena Căutare

Aldo Blaga, eroul unei povești de succes sau cum poți ajunge din chelner la New York vedetă în echipa lui Brenciu la „X Factor”

Când ești sortit succesului nu te poți opune. Aldo, clujeanul ce se trage dintr-o famile de artiști, este una dintre vocile pe care Horia Brenciu se bizuie în actualul sezon de „X Factor”

Când ești sortit succesului nu te poți opune. Aldo, clujeanul ce se trage dintr-o famile de artiști, este una dintre vocile pe care Horia Brenciu se bizuie în actualul sezon de „X Factor”.

„Apucăturile” muzicale ale echipierului pregătit de Brenciu se pierd undeva în negura timpului. Pe când era mic copil, avea obiceiul să fredoneze prin casă, iar tatăl său, reputat actor la teatrul din Satu Mare, l-a simțit pe loc. A început să-l direcționeze către această pasiune, iar pentru a-l motiva l-a plimbat pe la tot felul de concursuri dedicate picilor, totul culminând cu apariția sa la „Tip Top Minitop”, o emisiune de mare succes a anilor 90, care la vremea respectivă era prezentată de regretata Anda Călugăreanu.

Odată ce i-a deschis apetitul pentru cea de-a patra artă, tatăl lui Aldo a făcut un as în spate și și-a lăsat fiul să-și continue drumul. Un drum sinuos, cu momente în care caracterul său rebel a fost la un pas să-l trădeze.

Se întâmpla la puțină vreme după ce trecuse de vârsta majoratului. Sătul să fie comparat cu Michael Buble, Aldo alege să plece din țară, tocmai peste Atlantic. A încercat să devină un cântăreț cunoscut în țara tuturor posibilităților, dar realitatea cruntă i-a dat o palmă, l-a învățat o lecție și i-a oferit independența financiară: „Am ajuns chelner pentru trei luni, într-un restaurant cu specific italienesc din New York.În perioada asta mi-am făcut practic «armata», mi-am dobândit independența financiară și am înțeles ce înseamnă să fii o rotiță dintr-un sistem mai mare, care e piața muncii”.

Revenit pe plaiurile mioritice, Aldo s-a reîntors la marea dragoste, iar muzica nu l-a trădat. A început să devină cunoscut grație postărilor sale pe YouTube, după care a fost cunoscut de o țară întreagă grație apariției la „X Factor”.

"Eu cred că muzica m-a ales pe mine şi nu eu pe ea pentru că e parte din mine. Nu aş putea renunţa. E ca şi cum aş renunţa la un picior", spune acum Aldo, unul dintre oamenii pe care vulcanicul Horia Brenciu se bazează în acest sezon.

Grupa care îşi va încerca norocul, săptămâna aceasta, va fi cea a lu Horia Brenciu. Ce se va întâmpla și cum vor evolua lucrurile? Nu ratați, vineri, de la ora 20:30, prima ediție de Bootcamp.

Eliza Georgescu, actrița talentată din grupa lui Horia Brenciu. "M-a cerut de soţie. Şi-a propus să mă enerveze foa... Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp „X Factor”, în grupa lui Brenciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x