Antena Căutare

Alex Mica, interpretul hitului "Dalinda", a venit la X Factor. Momentul lui a primit aplauze la scenă deschisă

Deși în anul 2012 era în topurile muzicale și toată lumea fredona piesa sa, "Dalinda", în ultimii ani Alex Mica a intrat într-un con de umbră. Pasiunea pentru muzică nu a încetat, așa că a avut curajul să vină pe scena X Factor.

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Alex Mica - Vino Pe O Margine De Lume

"Lumea s-ar putea să mă știe, cea mai importantă realizare a mea fiind hitul internațional <Dalinda>. Toată lumea mi-a spus că piesa are potențial, nu știu dacă m-am gândit la succesul pe care l-am resimțit, dar am știut că piesa aceea o să îmi schimbe viața și chiar așa a fost! Și cu bune, și cu rele... Dalinda s-a auzit pe aproape tot mapamondul. Am urcat foarte rapid un munte înalt și m-am prăbușit pe partea cealaltă, iar acum urmează alt vârf, mai mare, pe care trebuie să îl urc ușor-ușor", a mărturisit Alex Mica.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Așa cum a spus chiar el, Dalinda s-a auzit pe aproape tot mapamondul, iar de atunci Alex Mica a mai compus, dar pentru că nu a mai avut o echipă puternică în spate, artistul nu a mai avut parte de promovarea necesară.

Pe scena X Factor, Alex Mica a interpretat o piesă proprie, "Vino Pe O Margine De Lume", iar la refren, publicul a aplaudat fără încetare. Vocea lui Alex Mica a stârnit reacții puternice și în rândul juraților:

"S-a trezit publicul", a fost reacția Loredanei imediat după ce momentul lui Alex Mica s-a terminat.

"Când ai cântat, ai devenit altcineva. Când ai vorbit, am simțit că e un fel de autoapărare. O mască pe care ți-ai pus-o. Aș vrea să ai mult mai multă încredere în tine", a spus Ștefan Bănică.

Sfaturile au continuat pentru Alex Mica. Jurații l-au îndemnat pe artist să lase trecutul în urmă, să fie deschis și să meargă mai departe cu proiectele pe care le are în plan.

Concurentul a primit 3 X DA și aprecierea tuturor celor prezenți în sală.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Iulia Perpelea, a cucerit juriul X Factor cu yodelingul ei perfect. Jurații s-au bucurat de fiecare secundă a prestației... Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x