Antena Căutare

„Aoleeeeu, mamăăă”. Maestrul Costică Florea, lecție de muzică lăutrească pe scena X Factor!

Regal de muzică de calitate. Cea mai mare surpriză a serii a venit de la Constantin Florea, fost toboșar în mai multe trupe de renume ale trecutului

Regal de muzică de calitate. Cea mai mare surpriză a serii a venit de la Constantin Florea, fost toboșar în mai multe trupe de renume ale trecutului.

68 de ani pe dinafară, foarte tânăr pe dinăuntru. Maestrul Constantin Florea a fost creatorul unuia dintre cele mai frumoase momente ale serii „X Factor”, oferindu-le juraților două piese total diferite, dar la fel de superbe. După o bucată lăutărească a urmat jazz, concurentul ieșind cu bine din ambele situații.

„Aveți 68 de ani, dar sunteți la fel de tânăr ca și ceilalți concurenți pe care i-am văzut în seara asta. Mare respect, maestre Constantin”, a spus Delia, vizibil impresionantă de prestația liderului de vârstă al candidaților la un loc în finala „X Factor”.

Lecția de istorie pe ritmuri hip-hop cu rapidistul Flavius Enache. O altfel de piesă, un altfel de concurent: „Nu ne aș... Doamna Natalia, de la primărie, a venit să cânte pentru alegători! Jurații nu s-au mai putut ridica de... jos!...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x