Antena Căutare

Aşa ceva nu ai mai văzut la X Factor! Irina Grosu sau Ira Graza, un aparat muzical inedit şi un Carla's Dreams pe post de traducător de ocazie: “Mă ridic în picioare, bravo!”

Irina Grosu sau Ira Graza, aşa cum îi este numele de scenă, a venit la “X Factor” pentru a-l cunoaşte pe Carla’s Dreams. Nu este singura, nu-i aşa?

Irina Grosu sau Ira Graza, aşa cum îi este numele de scenă, a venit la “X Factor” pentru a-l cunoaşte pe Carla’s Dreams. Nu este singura, nu-i aşa?

Irina este din Odessa, Ucraina, şi îl iubeşte pe Carla’s Dreams de nu mai poate. “Pentru el am venit aici, o să filmez momentul în care va intra pe scenă. Este visul meu să ajung să colaborez cu el. Nu vorbesc limba română, doar rusă şi engleză”.

După un moment în care juraţii se amuză pe seama părului concurentei noastre, se aşterne liniştea, ca mai apoi Ira Graza să îi impresioneze cu o variantă inedită a piesei “Lean On” de la Major Lazer.

Descarcă acum aplicația „X Factor” și votează-ți favoritul! Detalii pe http://a1.ro/xfactor/

Nu rata „X Factor” de săptămâna viitoare, vineri de la ora 21.00!

Carla’s Dreams are cel mai tare dans! Mori de râs dacă vezi ce show a făcut artistul cu mișcările sale...bizare!... Ce moment, câtă sensibilitate! Alin Buruiană, boemul incurabil de la X Factor: "Mi se pare obligatorie prezenţa ta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x