Antena Căutare

Așa tată, așa fiu: Băiatul lui Bittman, Mister Boboc 2013

Dan Bittman are motiv de mândrie. Alex, fiul său și al Lilianei Ștefan, a fost ales Mister Boboc 2013, la Balul Colegiului Național “Iulia Hașdeu” din Capitală. “Sunt foarte mândru de fiul meu!”, a declarat juratul de la X Factor

Dan Bittman are motiv de mândrie. Alex, fiul său și al Lilianei Ștefan, a fost ales Mister Boboc 2013, la Balul Colegiului Național “Iulia Hașdeu” din Capitală. “Sunt foarte mândru de fiul meu!”, a declarat juratul de la X Factor.

L-am întrebat pe Dan Bittman, bărbat arătos la rândul său, dacă a fost vreodată premiat pentru frumusețe. “Niciodată! Mi-a luat fața!” a spus el, râzând.

De altfel, Dan a fost cu fiul său cel mare la cumpărături, el fiind acela care i-a sugerat ce costum să-și aleagă  și cu ce să-l asorteze. Și n-au dat greș cu alegerea făcută.

Cu Dan Bittman, telespectatorii se vor reîntâlni duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în semifinala super show-ului, când concurenţii vor face duete cu artişti de renume de la noi. Atât în semifinala show-ului, cât şi în marea finală, difuzată duminică, 22 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, decizia finală aparţine publicului.

De la cine primește Bogdan Bratiș sfaturi... Jorge susține concurenții X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x