Antena Căutare

Atenție, cântă Geanina! Una dintre marile speranțe ale Deliei este hotărâtă să meargă mai departe: „Îmi doresc mult să fac muzică!”

Geanina Cătălina Mîndrescu a reușit să treacă de audiții după ce a smuls cu lejeritate toate voturile juraților, spre ușurarea sa, mai ales că aceasta era confirmarea de care avea nevoie pentru a ști că este pe drumul cel bun. ”Îmi doresc mult să fac muzică, dar părinții mei mi-au spus mereu că e o meserie dificilă, că trebuie mereu să faci față comentariilor celor din jur. Am venit aici să descopăr dacă am ce trebuie pentru ceea ce vreau să fac”, a mărturisit Geanina.

În bootcamp dificultatea luptelor crește pentru că trebuie să demonstreze că are acele calități necesare unei câștigătoare de X Factor, iar piesa aleasă pentru această seară pare să-i pună ceva dificultăți.

Totuși, singura persoană care decide ce urmează să facă Geanina este Delia, care o poate păstra pe scenă după prestația din bootcamp.

Deschidere de gală! Noua Delia și-a depus candidatura pentru dueluri cu „All I Could Do Was Cry” într-o super interpreta... A venit de peste Ocean să cânte în limba franceză. Genunchiul nu i-a mai jucat feste, dar a avut o mică problemă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x