Antena Căutare

Auditiile X Factor au ajuns la Bucuresti. Peste 1500 de persoane au venit sa arate ca au factorul X!

Auditiile X Factor din capitala sunt in toi. Mii de oameni s-au strans astazi in fata Palatului Copiilor, locul in care Razvan si Dani le-au dat intalnire acelora care cred ca au factorul X si ca pot deveni castigatorii super premiului in valoare de 200.000 de euro. Caravana X Factor isi incheie astfel cautarile factorului X incepute pe 15 iunie, la Craiova. Urmeaza auditiile cu juriul! Cheloo, Delia si Dan Bittman isi vor intra in paine la etapa urmatoare a auditiilor, planificata pentru sfarsitul acestei luni.

De la rasaritul soarelui, sute de concurenti au venit la Palatul Copiilor din Bucuresti sa demonstreze ca au voce, chiarisma, ca pot face show la puterea X si ca pot transmite emotie. Intre timp, numarul lor a depasit 1500 de persoane si cu totii au un singur scop: acela de a ajunge in fata juriului, a convinge ca merita sa devina urmatorul superstar al Romaniei si ca merita sa castige marele premiu. De la tineri de 16 ani, la persoane trecute de mult de prima tinerete, cu totii au venit entuziasmati de sansa pe care X Factor le-o ofera, au cantat, au dansat si au glumit cu Razvan si Dani, gazdele show-ului care vor deveni si in acest sezon cei mai buni prieteni ai concurentilor.

Articolul continuă după reclamă

Cautarile urmatorului X Factor au inceput pe 15 iunie la Craiova si au continuat la Sibiu, Timisoara, Cluj si Iasi pentru a se incheia astazi la Bucuresti. Auditiile X Factor din Bucuresti au fost posibile cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

X Factor, competitia pentru toate varstele!... Andrei Leonte a venit la auditiile X Factor din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x