Antena Căutare

Barbie de România a recurs la un GEST INEDIT! Fanii săi au rămas uimiți să o descopere FĂRĂ MACHIAJ!

Prezentă în platoul emisiunii "Agentul VIP", Sabrina, cunoscută drept Barbie de România, a făcut un gest inedit pentru toți cârcotașii. Fosta concurentă X Factor a renunțat la machiaj și le-a demonstrat că arată la fel de bine și fără

Prezentă în platoul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena Stars, Sabrina, cunoscută drept Barbie de România, a făcut un gest inedit pentru toți cârcotașii. Fosta concurentă X Factor a renunțat la machiaj și le-a demonstrat că arată la fel de bine și fără.

Barbie a dezvăluit și care a fost atmosfera de la audiții, după leșinul său, mărturisind că ea nu obișnuiește să cânte piese precum "Barbie girl", ci mai mult melodii rap, însă alegerea de la X Factor a fost pentru a se putea potrivi cu personajul.

Tânăra, în vârstă de numai 16 ani, i-a povestit lui Cristi Brancu faptul că tatăl său este cetățean american, iar stră-stră-bunicii ei au origini austriece.

Urmăriți întregul moment în clipul de mai sus, în care Barbie promovează și una dintre piesele sale.

Asta o să fie bomba anului! Guvid lansează albumul „Ascultă liniștea moartă” în premieră pe site-ul X Factor... Apariție NEAȘTEPTATĂ! Alex Vasilache de la trupa Jukebox concurează la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x