Antena Căutare

Bisbal de Romania, cu voce de Bolton si un trandafir, o cucereste pe Delia

“Sexy and I know it”. Asa scrie pe tricoul lui. A zburat cu avionul ca sa se incarce cu adrenalina pentru marele show. Isi poarta cu mandrie pletele vopsite blond, cerceii cu pietre pretioase si zambetul larg. Chiar foarte larg. Arata mai ceva ca un star international. Unde mai pui ca seamana si cu David Bisbal, dupa cum bine zice Delia.

Sexy and I know it”. Asa scrie pe tricoul lui. A zburat cu avionul ca sa se incarce cu adrenalina pentru marele show. Isi poarta cu mandrie pletele vopsite blond, cerceii cu pietre pretioase si zambetul larg. Chiar foarte larg. Arata mai ceva ca un star international. Unde mai pui ca seamana si cu David Bisbal, dupa cum bine zice Delia.

Numele lui e Dumitru Botnaru, are 22 de ani si o inima de artist. A facut dans, a scris poezii si a pictat. Nu asa, oricum, pe panza sau pe hartie, ci pe piele... de fata. E o fire romantica si ii place sa daruiasca flori, “sa surprinda femeia”.

Chisinau e orasul lui natal. Ce sa mai... moldovean autentic, pus pe fapte mari: “Eu ma vad ca un mare artist si imi doresc asta. Imi doresc scena, imi doresc faima, imi doresc public, imi doresc fani”. Cine stie, poate ca X Factor ii va transforma dorintele in realitate. Daca trece de exigentele juriului, bineinteles…

Paseste pe scena putin stingher. Acum, emotiile date de zborul cu avionul palesc in fata celor resimtite la cativa metri de juriu. Primul si singurul semn de incurajare vine din partea Deliei: “Din Chisinau vin oameni foarte talentati”, spune, cu sinceritate, aceasta. In timp ce frumoasa artista ii face ochi dulci concurentului, masculii stau in garda, gata sa-si atace “prada”.

Ca de la blonda la blond...

Dupa indelungi interogari, pana se plictiseste Cheloo, jurata X Factor ii pune, in mod inevitabil, cea mai “dificila” intrebare. Ca de la blonda la blond. “Ai prietena?”. Concurentul i-a replicat ca nu are. Mare greseala. Ocazia perfecta pentru Cheloo sa-l descoasa putin. Ca prea e la patru ace. Il cam roade curiozitatea si insista asupra intrebarii “De cat timp nu ai prietena?”. In continuare, il priveste suspect, asteptand un raspuns. “M-am despartit acum un an, dar, stai linistit, la capitolul asta stau bine”, raspunde moldoveanul, mentinandu-se ferm pe pozitii.

Gata! Are unda verde la cantat. Dar nu inainte ca Delia sa-l roage, cu blandete, sa n-o dezamageasca: “Te rog din suflet. Priveste-ma in ochi. Aia doi mari. Si spune ca o sa canti frumos”. La auzul acestor vorbe, Dumitru trage aer in piept si se concentreaza. N-are voie sa se faca de ras.

Se da play la melodie. In sala rasuna o voce placuta, masculina. Pare cunoscuta. Seamana cu a lui Michael Bolton? Da. Bittman ne confirma banuiala, ulterior. Romantismul "tipa" din concurentul nostru: "When a maaan loves a wooooman". Pe aceste versuri ii ofera Deliei un trandafir rosu, direct de la pieptul lui. Gestul a fost apreciat de public, insa nu si de colegii din juriu, carora le-a starnit invidia.

Cheloo iar se plictiseste si iese la o tigara, prin fata concurentului. Bisbal de Romania nu se lasa afectat de indiferenta juratului si face o reverenta scurta. E multumit ca a trecut mai departe, chiar daca n-a fost la inaltime, ca in avion. Pana la urma, asta e tot ce conteaza. Nu?

E timpul pentru show! A reinceput X FACTOR!... Rapperii de azi sunt letali in corai, dorm cu DEX-ul sub perna si au un singur dusman: cartea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x