Antena Căutare

Bucovanu şi cazanu': Sudor îndrăgostit de muzică, sub papucul nevestei din 2008

Marius Bucovanu este un bistriţean îndrăgostit de Constanţa, de sudură şi de muzică, dar mai ales de cazan. Stare civilă: măritat, din 2008

Marius Bucovanu este un bistriţean îndrăgostit de Constanţa, de sudură şi de muzică, dar mai ales de cazan. Stare civilă: măritat, din 2008.

Barbatul de 28 de ani e o carte deschisă. Nu are secrete nici cu apropiaţii, nici cu juraţii. Este "măritat" din 2008 si se afla sub papucul nevestei de 5 ani. Lucrează ca sudor în Spania ca să câştige un ban, dar visul lui din copilărie a fost să facă muzică. Acum s-a ivit ocazia şi are melodia perfectă pentru a impresiona juraţii: “Am cazanul meu”. Mai potrivit nici că se putea!

Cântă cu patos şi crede fiecare cuvânt pe care îl spune. De simpatic, e simpatic foc şi dacă la X Factor s-ar intra numai pe carismă ar lua 3 de DA fără echivoc. Din păcate sau din fericire, vocea contează - Marius mai are de învăţat.

Jocurile continuă: Turturica glăsuieşte, lupul alpha, calul şi felina o pun pe fugă... "Ai prietenă? NU! De ce? Ești gay? DA!" Punct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x