Antena Căutare

Bun ii vinul ghiurghiuliu, la X Factor vreau sa fiu...

Un pic de traditie nu strica niciodata, cu atat mai putin la cel mai tare show de descoperit talentte din Romania

Un pic de traditie nu strica niciodata, cu atat mai putin la cel mai tare show de descoperit talente din Romania. Asa ca... Pe locuri, fiti gata pregatiti, sa auzim varianta contemporana a Ilenei Sararoiu. O cheama Bianca Gavrilas si are o aplecare spre Medicina, insa este indragostita si de muzica. A venit sustinuta de prietenele sale si a interpretat, in stil propriu, "Dar-ar naiba-n tine dragoste".

A doua pe lista, Ana Ioana Stoleru, o bruneta care si-a etalat talentul pe piesa "Foaie verde si-o cucuta" pana... a obosit.

Nici Elena Pricop nu s-a lasat mai prejos si a venit sa ne spuna cat de "Bun ii vinul ghiurghiuliu" al Mariei Tanase.

Si ultimul, cu voia dumneavoastra, Mihaita Ciobanu. Cu un nume parca predestinat, canta muzica populara, iar juriul nu se poate abtine. "E marisor la masura", exclama Bittman. Inevitabil, incepe un sir de glume si asa concurentul marturiseste ca mananca "supica" si ca nu s-a incheiat la sacou pentru ca... nu-l cuprinde, dar da bine pe sticla.

Ei, detalii ar zice rautaciosii! Dar punctul culminant abia acum vine. Intrebat de Cheloo daca are factorul X, Mihaita si Ciobanu se exprima: "Factorul X se zbate in mine!" Asta il face pe Cheloo sa- i raspunda: "Cineva trebuie sa duca traditia mai departe, dar aici nu ai ce sa cauti".

Aaa si sa nu uitam, Mihaita canta si intr-o fanfara, sigur acolo e locul lui!

Ii place "miuzica" si canta in baie. Un nigerian la X Factor... Un Iepure catre alt iepure: "Lucky, o sa mergem la X Factor, vom lua trei de DA, iar tu imi vei purta noroc, bine?&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x