Antena Căutare

Ii place "miuzica" si canta in baie. Un nigerian la X Factor

Este din Nigeria, ii place foarte mult "miuzica" si a venit in Romania "prin avioane". Chris Ejihuo, student la Medicina in orasul lui Bucur, tine mortis sa arate ca factorul X vine tocmai din Africa

Este din Nigeria, ii place foarte mult "miuzica" si a venit in Romania "prin avioane". Chris Ejihuo, student la Medicina in orasul lui Bucur, tine mortis sa arate ca factorul X vine tocmai din Africa. Ar dori sa devina cardiolog sau ginecolog, insa pana atunci "canta in baie, face un rapp la camera si galagie in fiecare zi".

Cam asta ar fi prezentarea sa, iar momentul in care a intrat in scena a fost pe placul lui Bittman, care, dupa ce s-a amuzat de romana "stalcita" si ca nu e "futbolist" a afirmat: "Pentru concursul nostru, pe tine te vom numi "Ma chiamaa" ca imi place cum suna".

Sa trecem insa la lucruri mai serioase... daca putem! Nigerianul vrea sa-i impresioneze pe jurati cu  "Candy Shop" a lui 50 Cent. Are miscare scenica, o face pe Delia sa se ridice, dar... atat!

In schimb, Cheloo ii spune ca ar trebui sa aiba propriile versuri si asta ii da curaj! Incearca un freestyle in romana. E suficient pentru ca juratul sa-si puna mana la cap sugestiv si sa-i recomande sa invete limba si sa incerce la anul.

Nu-i de ajuns, Delia si Bittman hotarasc sa mearga mai departe, sa faca show...

E fierbinteeee, frigee, frigee. Mihai, pompierul de serviciu... Bun ii vinul ghiurghiuliu, la X Factor vreau sa fiu......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x