Antena Căutare

Ca un foc de artificii. Schimbările nu se mai opresc, iar dramatismul atinge cote inimaginabile. Teodora Sava rămâne. Dar cine părăsește scena?

A reușit la doar 15 ani să ridice de pe scaune toți jurații în etapa audițiilor! Adolescenta din Piatra Neamț s-a dedicat muzicii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva. ”Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme. Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora.

Apariția Teodorei e absolut spectaculoasă, iar piesa aleasă i se potrivește perfect pentru a-i impresiona pe cei patru jurați. Delia se află într-un moment critic pentru că trebuie să aleagă încă o dată între una dintre ocupantele scaunelor și cea care a convins-o că merită să continue.

A început șarada înlocuirilor. Prima schimbare vine ca un trăsnet: „Nu-mi vine să cred. E pe bune? Doamne, ce tensiune”... Isabela s-a întors să-i arate Deliei că își merită locul printre cele alese! „Mi-ai făcut alegerea mult mai ușoară. Nu c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x