Antena Căutare

Cadou inedit pentru Razvan si Dani! Parintii unui concurent le-au adus un curcan prajit, cartofi natur si legume la gratar

Auditiile X Factor sunt in toi la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Sositi inca de la primele ore ale diminetii pentru a-i incuraja pe concurenti, sustinatorii acestora nu stiu ce sa mai faca pentru a le fi de ajutor. Parintii unui concurent le-au adus lui Razvan si Dani un curcan fript, cartofi natur si legume la gratar.

Inca din zorii zilei a fost forfota mare la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Sositi din toate partile Ardealului, concurentii dar si sustinatorii lor, au luat cu asalt Caravana X Factor. Si pentru ca vor cu orice chip sa faca o impresie buna, ardelenii demonstreaza inca o data ce gazde primitoare sunt.

Articolul continuă după reclamă

Stiind ca de la Razvan si Dani va primii ultimele incurajari, parintii unui concurent s-au pregatit cum au stiut mai bine pentru a-i impresiona pe prezentatorii X Factor: le-au pregatit acestora un un curcan fript, cartofi natur si legume la gratar.

Auditiile sunt deschise publicului, astfel ca aceia care vor sa ii vada pe cei trei jurati, dar si pe Razvan si Dani si nu au ajuns astazi sunt asteptati si maine de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Dupa Cluj, juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

Mai multe informatii telespectatorii pot afla urmarind site-ul oficial: www.xfactor.a1.ro si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania .

Bon Jovi, pe scena de la X Factor Cluj Napoca?... O voce divina la auditiile X Factor! Cheloo s-a inchinat de uimire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x