Antena Căutare

Câștigătoarea ”X Factor” din sezonul trecut are emoții pentru prietena sa ”Olga Verbițchi m-a încurajat să vin la X Factor”

După ce anul trecut Olga Verbițchi a trăit pe propria piele emoțiile de pe scena ”X Factor”, vineri seara, de la ora 21.15, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii are parte din nou de senzații tari

După ce anul trecut Olga Verbițchi a trăit pe propria piele emoțiile de pe scena ”X Factor”, vineri seara, de la ora 21.15, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii are parte din nou de senzații tari.

De această dată, câștigătoarea de anul trecut a emisiunii ”X Factor”, Olga Verbițchi, va avea emoții nu pentru ea, ci pentru o prietenă cântăreață din Italia. Olga și Federica Russo Ebiwua s-au întâlnit întâmplător la un concurs de muzică, s-au împrietenit, iar de atunci s-au tot întâlnit la diverse competiții.

Trecută prin experiența ”X Factor”, anul acesta Olga și-a încurajat prietena să apară în fața celor patru jurați. „Am cântat ultima dată împreună la un concurs la Iași, iar atunci Olga m-a încurajat să vin la <X Factor>. Mi-a spus că pentru ea a fost ca o mare familie”, a povestit Federica sau ”Tina Turner mic copil”, așa cum a botezat-o Horia Brenciu.

Iar dacă Olga Verbițchi este convinsă că prietena sa Federica va avea succes, telespectatorii vor afla vineri, de la ora 21.15, la Antena 1, ce părere au și Delia, Ștefan Bănică jr, Horia Brenciu și Carla’s Dreams.

Gata, s-a hotărât! Ştefan Bănică s-a apucat de vlog: "Nu am pic de adrenalină. Am fost să cumpăr şi nu am găsit. O ... Cel mai sincer interviu cu Ştefan Bănică Jr. Juratul "X Factor", despre prima maşină, omleta care îi iese exce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x