Antena Căutare

Cel mai nervos rapper de la X Factor: "Ai o bomba atomica in cap!"

Un tanar nervos, suparat si plin de ura. El e Iosif Boanca, are 19 ani, e student si e din Iasi. Are o inclinatie catre sfera urbana, asa ca genul de muzica pe care il canta e usor de ghicit: rap.

Galerie
Rap nervos, versuri proprii. Oare ce are Cheloo de zis?

Un tanar nervos, suparat si plin de ura. El e Iosif Boanca, are 19 ani, e student si e din Iasi. Are o inclinatie catre sfera urbana, asa ca genul de muzica pe care il canta e usor de ghicit: rap.

Etalonul dupa care se ghideaza e nimeni altul decat expertul X Factor in materie de hip-hop. Ieseanului nu-i e frica de Cheloo si zice ca e pregatit pentru orice replica din partea lui – orice critica e constructiva si il va ajuta in cariera. Desigur, el e si juratul pe care Iosif vrea sa il impresioneze.

De cum intra pe scena, Cheloo lanseaza atacul: “Care e ideea? De ce ai venit?”. Si asa incepe battle-ul replicilor intre cei doi: tanarul stie ce vrea, a venit sa trasmita lumii mesajul sau. “Care e mesajul tau? Descrie-l intr-o propozitie lunga si nefireasca”, il provoaca juratul.

“Sunt impotriva manipularii. Prin televiziune, religie. Vad prea multi romani care pun botul la mesaje false, iar daca noi nu incepem sa ne trezim si sa schimbam ceva...”, spune grabit concurentul. Cand citeaza si celebrul indemn al lui Mahatma Ghandi, “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”, Cheloo il avertizeaza: Mahatma a fost impuscat; el e pregatit?

Da, pustiul pare pregatit. Incepe sa cante. Rap dur, versuri proprii: “Satul sa mai astept dreptate / Cand visele mele acum sunt doar schite aruncate”, “Renastem din noroi cand nimeni nu se-asteapta / asta nu-i piesa de dans, ci informatie desteapta”, “Nascut din ura, gata sa lovesc din noul val / privesc viata ca pe un continuu instrumental”, “Cand privesti in jur nu e nimeni sa observe / o societate trista, aglomerata de conserve”.

“Bun, bun, bun!” exclama Cheloo, la terminarea melodiei. Atat de repede sa fie vrajit cel mai rau jurat X Factor? Nu, rapperul nu se dezminte: “Acum pot sa-ti spun si partile rele? Cam comunist pentru varsta ta”, zice el. Concurentul nu se lasa; si cum cel mai bine se exprima in versuri, mai da cateva rime, pe care Cheloo nu se poate abtine sa nu “dea din cap”. In cele din urma, el recunoaste: “Imi place! Imi place foarte mult!”.

“Pe dumneavoastra o sa va torturez personal pana iese ce trebuie sa iasa”, spune durul Cheloo, inainte de verdict: DA tare si raspicat! Bittman are cateva retineri, pustiul i se pare prea nervos: “Ce o fi in capsorul ala al tau... bomba atomica!”. Ii da totusi DA, talentul e de netagaduit. Delia remarca o diferenta intre Iosif – tanarul care vorbeste normal si Iosif – rapperul plin de ura cu versuri acide, dar e de acord: raspunsul nu poate fi decat DA!

"Ospatarul" care a cantat alaturi de Proconsul... Un cantaret cu factorul X: Robbie Williams incinge atmosfera la X Factor Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x