Antena Căutare

Cezar Dometi, bărbatul cu chip de copil, voce de înger și o viață de film: „ Tata venea beat, o bătea pe mama, eu mă băgam în fața ei..și mi-o luam și eu..”

E moldovean sadea și se mândrește cu asta. Lumea îl cunoaște pe stradă pentru că de-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri muzicale, iar marea lui calitate e că niciodată nu renunță pentru a-și vedea visul împlinit

E moldovean sadea și se mândrește cu asta. Lumea îl cunoaște pe stradă pentru că de-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri muzicale, iar marea lui calitate e că niciodată nu renunță pentru a-și vedea visul împlinit.

A ajuns în echipa lui Horia Brenciu. Știe că pretențiile juratului X Factor sunt mari pentru că Horia are un trecut de învingător și face alegeri câștigătoare cu regularitate, dar asta îl motivează cel mai mult. „Sunt smintit si ma bucur, sunt atipic si ma bucur”, mărturisește Cezar atunci când se auto-caracterizează, însă în trupul și sub chipul de copil al concurentului X Factor se ascunde un munte de ambiție și o voce neobișnuit de bună.

„Muzica...e un bun exemplu pentru mine de cat mult bine poti sa ti aduci in viata, atat in a ta cat si in a celorlalti. Muzica intristeaza si bucura, muzica te face nostalgic si jovial si... Muzica VINDECA!”, spune Cezar pe care-l vom vedea luptând pentru calificarea în fazele următoare ale show-ului.

La preselecții a fost răvășitor. A luat totul de la jurați. Voturile, aplauzele și admirația, însă de-acum lupta devine dură, iar Cezar trebuie să arate că merită să fie printre cei mai buni.

Grupa care îşi va încerca norocul, săptămâna aceasta, va fi cea a lu Horia Brenciu. Ce se va întâmpla și cum vor evolua lucrurile? Nu ratați, vineri, de la ora 20:30, prima ediție de Bootcamp.

Delia la „X Factor”: „Îmi vine să intru în pământ de rușine!”... Dramele nasc marile voci. Monica Prodea, concurenta lui Brenciu a impresionat prin voce și amintiri: „Mă trezea noaptea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x