Antena Căutare

Cheloo a primit amenintari: "Conform amenintarilor, eram aproape mort acum"

Delia Matache, Cheloo si Dan Bittman au fost fost prezenti impreuna la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2. Cei trei membri ai juriului X Factor au vorbit despre cum au ajuns sa faca parte din acest show, dar si despre ce planuri personale au in viitorul apropiat.

In emisiunea lui Cristi Brancu, Chleoo a facut o dezvaluire surprinzatoare. Juratul X Factor a marturisit ca, in copilarie, isi dorea sa devina pictor, dar si ca ar vrea sa revina la aceasta pasiune. "O sa ma apuc din nou de pictat. Mi-e frica de ce-o sa pictez", a spus, glumind, rapperul.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a povestit si de ce a acceptat sa faca parte din juriul competitiei. Ironic, asa cum il stiu fanii, Cheloo a motivat intrarea in juriul in felul urmator: "Am fost amenintat. De toti. Daca nu semnam, conform amenintarilor eram aproape mort".

Delia va deveni mireasa curand si, in cadrul aceleiasi emisiuni a anuntat data nuntii: 16 septembrie.

Concurentii, fata-n fata cu juriul X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x