Antena Căutare

Decizie cu SCANDAL! Horia Brenciu le-a ales pe Monica Sannino şi Adina Răducan, iar Ştefan Bănică a luat foc "Ce faci aici???"

Diana Căldăraru a cântat superb „Sorry seems to be the hardest word” iar Denis Borovină a făcut un show de excepție cu melodia lui Sam Smith ft Naughty Boy, „La La La”. Chiar și așa, soarta a fost împotriva lor!

Diana Căldăraru a cântat superb „Sorry seems to be the hardest word” iar Denis Borovină a făcut un show de excepție cu melodia lui Sam Smith ft Naughty Boy, „La La La”. Chiar și așa, soarta a fost împotriva lor!

Diana și Denis au intrat cu zâmbetul pe buze pe scenă. Trebuia să dea tot ce au mai bun și așa a fost! Voci una și una, sensibilitate, improvizație - cine nu a zâmbit când Denis a făcut o pledoarie pentru copilărie cu pancarta? Nu li se poate reproșa nimic.

Dar soarta nu a ținut cu ei în această seară. Decizia lui Horia de a le băga la duel pe Monica și Adina nu i-a adus decât disperare; juratul nu a putut suporta ideea de a merge fără una din ele în gale. Amândouă aveau șanse la fel de mari să câștige.

„Am concurenți mult mai buni decât m-am așteptat. Voi alege doi iar ceilalți se vor prezenta în cadrul spectacolelor mele, fără doar și poate”, a spus Horia, înainte să zică numele finaliștilor, a celor doi care vor intra în galele live alături de Cristian Goaie.

Monica și Adina și-au văzut visul împlinit! Fetele au trecut în gale, în cel mai tensionat moment din concursul X Factor de până acum.

"Explică-ne ce faci aici?! Schimbi regulamentul, ele două au fost la duel, iar acum le alegi să meargă în LIVE-uri? Te inţeleg ca om, ca artist, dar decizia nu are legătură cu show-ul. Şi eu îl puteam păstra pe Braga lângă Nicoleta Nucă", a explodat Ştefan Bănică.

"Da, am greşit, RECUNOSC! Am aşteptat ca ele să greşească, dar niciuna n-a făcut-o, aşa că merg în galele LIVE cu Monica şi Adina", a încheiat Horia.

CUM ŢI SE PARE DECIZIA LUATĂ DE JURATUL X FACTOR?

Șeful cuvintelor puține, Cocoon, a primit ȘOCUL așteptat! Duelul cu Afina și Daniel a tăiat în carne vie!... Bănică a aruncat cu scaunul, Brenciu s-a urcat pe masă! Sergiu Braga, o nouă reprezentaţie de GALĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x