Antena Căutare

Concurentii se simt ca acasa pe scena X Factor din Iasi, datorita unui juriu de exceptie!

Nu mai este nici o indoiala ca Delia, Cheloo si Bittman reprezinta un juriu de exceptie, atat datorita experientei lor in industria muzicala, cat si a modului in care cei trei interactioneaza atunci cand dau verdicte. Mai mult, aceasta compatibilitate a inceput sa fie resimtita si de concurenti.

Cei care s-au aflat pe scena X Factor din Iasi au avut o atitudine colocviala fata de reprezentantii juriului, al caror comportament degajat i-a determinat pe concurenti sa se simta mult mai relaxati. Fie ca au mers mai departe sau nu, participantii si-au aratat respectul fata de cei trei jurati si au vrut sa fie tot mai aproape de ei: au dat mana, s-au imbratisat si unii dintre ei chiar au sarutat-o pe Delia. Pe obraz, bineinteles!

Articolul continuă după reclamă

Afla mai multe detalii despre juriu si concurenti la debutul show-ului din septembrie, numai la Antena 1! Ramai aproape pentru un spectacol la puterea X!

Delia i-a cerut autograf unei concurente de la X Factor... Delia, lady in red la X Factor Iasi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x