Antena Căutare

Cum se pregătește Delia pentru cel mai aşteptat concert al anului! Artista nu se uită la bani! Au mai rămas câteva zile până la evenimentul #PSIHEDELIA

Au mai rămas câteva zile până la cel mai aşteptat concert al anului, #psihedelia la Sala Palatului, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă.

Au mai rămas câteva zile până la cel mai aşteptat concert al anului, #psihedelia la Sala Palatului, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă.

Delia a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment al anului. Cântăreaţa vrea ca totul să fie pus la punct până la cel mai mic detaliu, până pe data de 4 martie.

În urmă cu câteva zile, artista şi-a luat cea mai bună prietenă şi s-a oprit direct într-un mall din Capitală, acolo unde a colindat magazinele haine de lux. Câteva ore, Delia a probat mai multe obiecte vestimentare.

Cel mai important eveniment muzical din acest an, concertul #PSIHEDELIA, va avea loc pe 4,5 şi 6 martie, la Sala Palatului.

Ștefan Bănică, poveste de viață impresionantă despre tatăl său! „Nu mai ținea cont că eu sunt fiul lui!”... Ştefan Bănică, mărturisiri inedite: “Am mers vreo şapte ore, noaptea, până în vârful muntelui. Nu aveam reper, am crezut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x