Antena Căutare

DA, se poate sa spui NU si, apoi, iar, DA!?!

Povestea e simpla. Cristi Sutaru vine netuns la program si nu e acceptat. Se ferchezuieste, gaseste o domnisoara, se baga la duo si merg mai departe, ca grup!!!

Povestea e simpla. Cristi Sutaru vine netuns la program si nu e acceptat. Se ferchezuieste, gaseste o domnisoara, se baga la duo si merg mai departe, ca grup!!!

Istorioara spune ca dupa ce Dalila i-a taiat parul noaptea, in timp ce dormea, lui Samson i-a pierit puterea! La Cristi e invers, in sensul ca tuns a fost mai "puternic". Cummm?

S-a prezentat singur, solo. Cheloo nu l-a "halit" din prima, din cauza parului. Dar cum X Factor nu e un concurs gen "Coop. Igiena", l-a lasat sa cante. S-a bagat la "Black Eyed Peas". N-a fost cine stie ce. Cheloo l-a si intrebat unde se situeaza, ce vrea sa cante: e rapper, nu e rapper?

N-a convins. Deliei i-a venit o idee. "Regulamentul ti-o permite. Cauta o partenera, un duo, si apari cu ea pana maine. A, si tunsss!"

Partea cea mai grea din viata lui Cristi. O prietena era plecata, alteia i-a fost rusine. Pe Diana o vazuse de trei ori in viata. Prietena unui prieten. La inceput, fata a crezut ca asta e o noua metoda de...scos in oras.Cristi i-a spus ca e ceva serios. S-a tuns, s-au pus pe repetat. Diana lucrase pe partea de muzica. Ceva clasic. Au stat toata noaptea...

A doua zi, emotii cat casa. Ea a cantat sus, nu e obisnuita cu muzica "normala". El s-a dres. Parul "ramas" l-a ajutat. "Si ieri era in regula", zice Cheloo. "Numai ca trebuia sa-l tundem". Merg mai departe, desi n-au, inca, nume. Dar asta conteaza?

 

Claudiu si prima scena de violenta!... Canisul intergalactic, de o rusinica simpatica: Pleaca de pe scena X Factor IMPACAT si cu doi de DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x