Antena Căutare

Dan Bittman: "Daca o sa-mi placa cineva, o sa-i zic. La fel si in caz contrar!"

Dan Bittman, unul dintre jurati, spune ca nu vrea sa fie un "zbir" la X Factor. Doreste sa vada concurenti bucurosi de experienta traita, indiferent ca pleaca sau raman.

Ce fel de jurat vei fi?

Ei bine, asta as vrea sa stiu si eu. Nu-mi place tipul exigent, nu vreau sa plece de acolo lumea infricosata. O sa incerc sa impartasesc din experienta mea si as vrea ca oamenii sa vina cu placere si sa plece cu placere de acolo, mai ales cei care nu vor avea sansa sa ajunga in marea finala. Imi doresc sa traiasca o experienta frumosa si sa ne simtim bine. Pina la urma, despre asta este vorba, acolo, pe scena.

Ce inseamna prezenta ta in juriul X Factor?

Sincer, o surpriza foarte mare si pentru mine, pentru ca n-am fost pina acum membru in vreun juriu; n-a depins de mine soarta muzicii romanesti - e o responsabilitate si imi pare foarte bine ca am acceptat provocarea. E ceva nou si tot ce e nou imi place si fac cu dragoste.

Ce astepti de la experienta de jurat X Factor?

Sunt convins ca o sa fie si pentru mine o experienta inedita si ca voi avea multe de invatat. Ma astept ca pe viitor sa ma intilnesc cu oamenii pe care ii vad acum, sa ne putem saluta pe strada sau in emisiuni si sa ne aducem aminte cu placere, sa vina sa-mi spuna "tii minte ca erai in juriu si eu am ajuns factorul X" sau "am trecut, nu am reusit sa ajung in finala, dar totusi acum sunt cineva". Char mi-ar parea bine.

Cit de important este pentru tine sa fii mentorul viitorului cistigator?

Exact cum spuneam, n-as vrea sa fiu luat drept un mentor. Tot ce pot sa fac, si asta este cel mai bine dupa ce treci prin viata, sa reusesti sa le mai impartasesti celor din jur cite ceva din ce ai trait tu; eu zic ca este sufiecient pentru ca ei, pina la urma, vor asculta povestea ta si multe alte povesti, iar cel mai bine va fi daca vor merge pe drumul lor.

Ce sanse ai sa gasesti factorul X?

33,33% pentru ca suntem trei jurati si probabil ca se impart sansele egal. Vom vedea.

In care dintre cele trei categorii ti-ai dori sa fii mentor?

Mi-ar placea sa am categoria 16-25, pentru ca de cei peste 25 m-am saturat.

Cit de mult crezi ca poti ajuta echipa pe care o vei avea in grija?

Pot sa-i doar daca vor aprecia sinceritatea, pentru ca voi fi sincer pina la capat; daca o sa-mi placa cineva o sa-i spun asta, si la fel voi proceda si in caz contrar, iar asta poate supara uneori.

"Sunt convins ca exista cineva mai bun decat Leona Lewis"

Putem gasi o Leona Lewis in X Factor din Romania?

Putem gasi orice, putem gasi si mai mult de Leona Lewis. Romanii sunt foarte talentati, suntem un popor cu har. De aceea sunt convins ca intr-o zi - existam peste tot prin voci deja confirmate - vom ajunge sa marcam si marele "gol". Sunt convins de chestia asta.

Ce conteaza mai mult: munca sau talentul? Sau cit e inspiratie si cit transpiratie?

Iti spun eu ce conteaza cel mai mult: norocul! 99% este noroc.

Ce preferi: calitatile vocale sau prezenta scenica?

Calitatile vocale, fara doar si poate, in momentul in care trebuie sa cinti, conteaza. Dar fara prezenta scenica, calitatile vocale, de cele mai multe ori, nu fac doi bani.

Ce au spus baietii de la Holograf?

Ce sa spuna? Inca nu mi-am luat palmele J. De curind au aflat, cred ca nu au nimic impotriva. Sunt obisnuiti inca de la Danutz SRL ca eu sa cochetez cu televiziunea si am facut in asa fel incit sa-i implic si pe ei in X Factor.

Care este cea mai mare temere a ta la X Factor?

Nu am. N-am nici o teama, sunt convins ca va fi foarte bine.

Cea mai mare asteptare?

Normal, ca cineva din categoria mea sa ajunga in marea finala sau sa cistige.

Clujul are factorul X... Caravana X Factor ajunge in orasul lui Andrei Leonte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x