Antena Căutare

Dan Bittman - declaratie soc in culisele X Factor: "Anul asta poate ma insor"!

In aceasta dimineata, Delia, Cheloo si Dan Bittman, alaturi de Razvan si Dani, au inceput cautarile urmatorului star X Factor, la Cluj. Pentru prima oara in calitate de jurati intr-un show de gen, cei trei au fost de-a dreptul coplesiti de emotii, iar dezvaluirile socante nu au intarziat sa apara. La machiaj, stand de vorba cu frumoasa Delia, Dan Bittman a facut o marturisire incredibila: "Anul asta poate ma insor"!

Caravana X Factor a revenit in Ardeal, cei trei membrii ai juriului X Factor, Delia, Cheloo si Dan Bittman, insotiti de cei doi prezentatori ai super show-ului, Razvan si Dani pornind in cautarea urmarului star X Factor. Astfel, inca de la primele ore ale diminetii, juratii X Factor le-au dat intalnire clujenilor la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, convinsi ca ardelenii sunt posesori de factor X.

De emotii nu au insa parte doar concurentii care se vor prezenta pentru prima oara in fata juriului X Factor, ci si juratii, care de cateva zile asteptau cu nerabdare momentul in care isi vor ocupa locurile la masa juriului. Stand de vorba la machiaj cu jurata X Factor Delia, Dan Bittman a facut o marturisire de-a dreptul socanta: "Anul asta poate ma insor!"

Dupa Cluj, juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

Mai multe informatii telespectatorii pot afla urmarind site-ul oficial: www.xfactor.a1.ro si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania .

Fostii concurenti X Factor din trupa T&L au cantat la DimiNeatza... Silvia Radu, din Cluj: Auditiile X Factor au inceput cu sala plina!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x