Antena Căutare

De Ziua Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor i-a oferit mulțumiri scrise Nataliei Selegean

Frumoasa cântăreața Natalia Selegean este polițistă în viața de zi cu zi. Pe lângă activitatea artistică, Nati este angajata Poliției Române, iar acesta este un lucru cu care se mândrește orădeanca.


Frumoasa cântăreața Natalia Selegean este polițistă în viața de zi cu zi. Pe lângă activitatea artistică, Nati este angajata Poliției Române, iar acesta este un lucru cu care se mândrește orădeanca.

Natalia este foarte conștiincioasă și responsabilă. Își organizează programul ținând cont de cele mai mici detalii pentru a-și îndeplini perfect toate atribuțiile de serviciu, dar și pe cele de artistă. Ziua de ieri i-a adus artistei o mare bucurie. Poliția Română i-a oferit mulțumiri scrise. Aceasta este o formă de recompensă care poate fi oferită, conform statutului polițistului, pentru activitatea deosebită desfășurată în cadrul compartimentului din care face parte. Totodată, s-a avut în vedere, în ceea ce o privește, faptul că a adus și aduce în continuare un aport pozitiv de imagine Poliției.

”Am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam să se întâmple acest lucru, dar mă bucură foarte tare. Și de acum înainte voi munci cu acceași implicare și simț de răspundere!”, a declarat Natalia Selegean.

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, a avut parte de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor a lansat primul său clip.

Pentru single-ul ”Greșeala mea” filmarea clipului a durat 2 în zile și 2 nopți într-un mall din Oradea. ”Greșeala mea” a fost făcut în colaborare cu Deepside Deejays. Echipa a fost formată din: Shooting: Fabrica de Amintiri, Make up artist : Mirela Fazakas, Hair stylist: Monica Lucus, Vestimentatie asigurata de designer-ul Laura Ciobanu, Coregrafie: Unique Dance Studio, Actorul Ciprian Ciuciu, Salon Jessica, Mobilier asigurat de Naturlich.

Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Artista i-a cucerit pe români cu forța vocii sale. În prezent, Natalia lucrează la primul său album și,în continuare, este polițistă în Oradea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x