Antena Căutare

Delia arata cool intr-o rochie semnata Dana Budeanu!

Noua generatie de jurati X Factor a fost intampinata cu ropote de aplauze la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Delia, Cheloo si Dan Bittman si-au ocupat locul in fotoliile juratilor foarte emotionati si totodata increzatori ca pot gasi urmatorul star X Factor la Cluj. Delia a atras toate privirile, facandu-si aparitia intr-o rochie super sexy, semnata Dana Budeanu. Uite cum i-a cucerit pe ardeleni!

Delia, Cheloo si Dan Bittman, alaturi de Razvan si Dani au inceput in aceasta dimineata cautarile urmatorului star X Factor, la Cluj, in fata unui public foarte numeros. De la familie, la prieteni sau simple cunostinte, concurentii X Factor au venit cu un numar mare de sustinatori la auditiile X Factor.

Juriul X Factor a fost intampinat cu ropote de aplauze pe scena X Factor, in prima zi a auditiilor. Toate privirel au fost atintite spre frumoasa Delia, care a stralucit la propriu, intr-o superba rochie alba, creatia Danei Budeanu.

Auditiile sunt deschise publicului, astfel ca aceia care vor sa ii vada pe cei trei jurati, dar si pe Razvan ?i Dani si nu au ajuns inca sunt a?teptati astazi de la ora 15.00 si maine de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Dupa Cluj, juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

Mai multe informatii telespectatorii pot afla urmarind site-ul oficial: www.xfactor.a1.ro si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

Cheloo intimideaza concurentii: "Vreau sa fie huiduit"!... Bon Jovi, pe scena de la X Factor Cluj Napoca?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x