Antena Căutare

Delia, declaraţii surprinzătoare despre succesul piesei "Da, mamă"! "Nu oricine poate să..."

Succesul pare să fie cuvântul preferat al Deliei! Jurata X Factor a luat prin surprindere pe toată lumea cu piesa "Da, mamă" şi a intrat în topurile din întreaga ţară.

Succesul pare să fie cuvântul preferat al Deliei! Jurata X Factor a luat prin surprindere pe toată lumea cu piesa "Da, mamă" şi a intrat în topurile din întreaga ţară.

"Nu oricine poate să îşi asume un asemenea text şi o astfel de melodie. Când eşti mai relaxat, se aranjează lucrurile şi ies bine", a mărturisit jurata X Factor la Neatza cu Răzvan şi Dani.

NU UITA!

Pe 4 iulie încep audiţiile cu juriul la X Factor, astfel că emoţiile sunt din ce în ce mai mari, iar pregătirile sunt în plină desfăşurare. VEZI AICI mai multe detalii despre locaţia unde se desfăşoară filmările!

"O să vină concurenţi mai siguri pe ei, pentru că au deja un feedback bun din sezoanele trecute. Au văzut că s-au întâmplat lucruri bune, au văzut că oamenii sunt în topuri la radio", a declarat Delia.

Care ar fi cel mai important sfat pe care îl poate da celor care ajung pe scena X Factor?

"Nu îţi tăia singur craca de sub picioare. E singura ta şansă acum, aşa că încearcă să elimini orice emoţie negativă", a mai spus Delia.

X Factor România: Audiţiile au început! Cum ajungi la Teatrul de Operetă "Ion Dacian"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x