Antena Căutare

Delia e "Doar pentru tine" intr-un videoclip fantastic!

La inceputul saptamanii, jurata X Factor a lansat videoclipul piesei "Doar pentru tine", in tonuri pop-rock, cu cadre sexy, strecurate printre imagini sumbre.

Galerie
Delia, intr-o productie video rara: "Doar pentru tine"

La inceputul saptamanii, jurata X Factor a lansat videoclipul piesei "Doar pentru tine", in tonuri pop-rock, cu cadre sexy, strecurate printre imagini sumbre. 

Lansarea a avut loc la un local din Centrul Vechi al Capitalei intr-un decor adecvat temei productiei video, melodia fiind foarte apreciata de fani.

Povestea din videoclip incepe pe fondul unor croncanituri de corbi, intr-o zona crepusculara. Scena pare desprinsa dintr-un film artistic, avandu-i ca protagonisti pe Delia si un soldat venit de la razboi. Ea joaca rolul unei farmazoane care apeleaza la magie pentru a-si readuce la viata iubitul, cazut de pe cal chiar in fata castelului unde ea isi face veacul. Cadrele, invaluite in mister, se succed intr-un ritm halucinant, iar frumoasa blondina apare, de cateva ori, topless, in semiobscuritate.

Insa, dincolo de superba atmosfera creata, melodia este cea care impresioneaza. E o balada emotionanta despre iubire, in care jurata X Factor si-a pus tot sufletul in compunerea versurilor. De aceea a primit si un feedback pozitiv din partea fanilor. "Reactia e buna, ii cunosc si stiu la ce se asteapta, stiu cu ce sa-i surprind. Iar ei apreciaza ca nu ma incadrez intr-un cliseu", a spus artista, intr-un interviu.

In spatele acestei productii neobisnuit de frumoase, se ascunde o echipa la care Delia tine foarte mult. Regia este semnata de Vlad Fenesan, iar echipa creativa e formata din Andra Moga, Dimitri Caceaune, David Gal si Edvigia Taru.

Catalina Bratan a pornit cu dreptul in muzica! La 14 ani, canta "Numai tu"... N-a cantat de 8 luni, dar a avut curajul sa vina la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x