Antena Căutare

Delia, la X Factor Iasi: "E bine ca am doi barbati adevarati langa mine!"

Sunt nume mari de pe scena muzicala din Romania si au venit sa reprezinte cel mai tare show la nivel international pentru a gasi, printre noi, un concurent care sa aiba factorul X! Pe langa experienta muzicala diversa, intre Cheloo, Delia si Bittman exista si o legatura stransa, o chimie admirabila, care ii ajuta sa fie o echipa, indiferent de modul in care fiecare dintre ei percepe prestatiile concurentilor.

Exista si discutii in contradictoriu, mai sunt si cateva momente in care Cheloo o tachineaza pe Delia, insa un lucru este cert: cei trei sunt un mix reusit de profesionalism, experienta si carisma - reteta ideala pentru un juriu la puterea X!

Constienta de aceasta legatura speciala, Delia isi complimenteaza colegii cu orice ocazie: "E bine ca am doi barbati adevarati langa mine! Ma simt foarte bine aici, cu voi!". Vorbind de Dan Bittman si Cheloo, nu putem decat sa ii dam dreptate!

Doresti si tu sa faci parte din public? Atunci vino, pe 30 si 31 iulie la Casa de Cultura din Iasi sau pe 3, 4 si 5 august in Capitala, la Palatul Copiilor, si fii martorul unui show incendiar! Intrare libera!

Cheloo la X Factor: "V-ati gandit la o cariera in streaptease?"... La X Factor Iasi nu se canta doar pe scena, ci si in public!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x