Antena Căutare

Delia, o colegă grijulie! Jurata X Factor îl pregătește pe Horia Brenciu înainte de fiecare show

Este cel mai vechi membru al juriului și are foarte multă grijă de noii săi colegi. Înainte să înceapă filămrile, negreșit, Delia îi ajută pe Ștefan Bănică și Horia Brenciu să arate cât mai bine

Este cel mai vechi membru al juriului și are foarte multă grijă de noii săi colegi. Înainte să înceapă filămrile, negreșit, Delia îi ajută pe Ștefan Bănică și Horia Brenciu să arate cât mai bine.

Noi am surprins-o în momentul în care îi punea lavaliera energicului Horia. Și cum chimia dintre cei doi este una perfectă, cei doi jurați X Factor nu s-au ”ciondănit” mai deloc, ba chiar, din contră, s-au alintat și mângâiat ca și cum s-ar fi știut de-o viață.

Frumos, foarte frumos!!! În această seară, de la 20:30, îi urmărim pe Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Delia Matache în drumul lor super spectaculos pentru descoperirea Factorului X!!!

VIDEO EXCLUSIV! Jurata Delia îşi dă "like" de pe telefonul lui Ştefan Bănică... O prietenie cât 1000 de cuvinte! Juraţii Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, doi artişti adevăraţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x