Antena Căutare

Delia și Raul Eregep într-un moment ca o poveste. „Hallelujah” pentru două voci absolut răvășitoare: „Ați fost senzaționali!”

Este mezinul din tabăra Deliei, dar poate și tinerețea lui l-a transformat într-unul dintre marii favoriți la câștigarea finalei. Raul Eregep a fost absolut încântători

Este mezinul din tabăra Deliei, dar poate și tinerețea lui l-a transformat într-unul dintre marii favoriți la câștigarea finalei. Raul Eregep a fost absolut încântători.

Un alt moment de colecție cum doar la X Factor poți găsi. Raul și Delia au creat o atmosferă absolut fabuloasă și au cântat o melodie cu o încărcătură neobișnuită. A fost o prestație pe care o reușești o dată într-o viață, iar tânărul din tabăra Deliei l-a izbutit în Marea Finală.

Despre cât de intens a fost duetul dintre cei doi au vorbit jurații. Nici măcar adversarii Deliei nu au putut spune ceva care să strice magia acestui „Hallelujah” perfect, iar concluzia a fost trasă de Ștefan Bănică: „Ați fost perfecți!”

MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Copiii îl iubesc pe Brenciu și împart masa juriului cu preferatul lor... Cel mai aşteptat moment de Olga Verbiţchi! Pitica noastră, pe aceeaşi scenă cu Carla’s Dreams: "E tot ce mi-am dori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x