Antena Căutare

Duminica, de la 20.30: Vorbeste trei limbi straine si are o lege ce-i poarta numele, desi este aproape oarba

La doar 19 ani, Petra a realizat o multime de lucruri de care ar putea fi mandra, insa este o fire modesta. I se pare firesc tot ce a facut si daca ar fi sa aleaga, ar merge din nou pe acelasi drum. Vorbeste fluent engleza, spaniola si portugheza, iar acum studiaza rusa si finlandeza. Si pentru ca e nevazatoare, stie si alfabetul Braille

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> La doar 19 ani, Petra a realizat o multime de lucruri de care ar putea fi mandra, insa este o fire modesta. I se pare firesc tot ce a facut si daca ar fi sa aleaga, ar merge din nou pe acelasi drum. Vorbeste fluent engleza, spaniola si portugheza, iar acum studiaza rusa si finlandeza. Si pentru ca e nevazatoare, stie si alfabetul Braille. “Am probleme cu vederea din nastere. Vad foarte putin, aproximativ 5% si desi am aceasta problema, vreau sa arat ca pot face ceva ce nu tine neaparat de faptul de a fi intreg fizic” si-a inceput Petra discursul in fata juratilor X Factor, atunci cand s-a prezentat la auditii.

I-a uimit pe toti in momentul in care le-a spus ca exista o lege ce-i poarta numele: “In 2009 am fost in Parlamentul European unde am sustinut un discurs, iar acum exista un articol de lege ce-mi poarta numele si se refera la libertatea de acces a persoanelor nevazatoare cu caini-ghizi in spatii publice si in mijloace de transport.” Petra nu vrea sa fie nicio clipa favorizata, se comporta absolut natural. E pasionata de literatura, muzica si limbi straine. In 2012, Petra a fost olimpica nationala la spaniola.

Coplesiti de povestea tinerei, juratii au aplaudat-o din inima. “Bravo, asa cum banuiam ai o viata frumoasa, completa!” i-a marturisit Dan Bittman. Tot el a intrebat-o si de ce a venit la X Factor: “Pentru ca as vrea sa vad daca intr-adevar pot canta bine. Eu am un stil mai diferit si as vrea sa stiu daca am si factorul X!”.  Cum s-a descurcat tanara, telespectatorii vor putea afla urmarind cel de-al patrulea episod al auditiilor X Factor, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Alex Mataev, ce talente mai ascunzi?... Astazi, o editie cu scantei: "Mie mi-a sarit mustarul! Te rog, iesi afara!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x