Antena Căutare

E polițist și te-ai fi așteptat să fie un DUR! Cristian Doghi a EMOȚIONAT o sală întreagă cu vocea sa

Polițiștii sunt oameni dintr-o bucată, care veghează și impun ordinea și disciplina. Numai că asta se întâmplă în timpul orelor de serviciu, pentru că, după aceea, există oameni sensibili, care reușesc să te surprindă în cel mai plăcut mod cu putință

Polițiștii sunt oameni dintr-o bucată, care veghează și impun ordinea și disciplina. Numai că asta se întâmplă în timpul orelor de serviciu, pentru că, după aceea, există oameni sensibili, care reușesc să te surprindă în cel mai plăcut mod cu putință.

Este și cazul lui Cristian Doghi, un polițist în vârstă de 25 de ani cu o voce de senzație. E adjunctul șefului de post dintr-o comună micuță, dar așteptările sale de la viață și carieră sunt mult mai mari.

Prietenii l-au sfătuit să lase uniforma în șifonier și să le arate tuturor că are Factorul X. Iar atunci când toată lumea se pregătea, cel mai probabil, de-un nou moment amuzant, lucrurile s-au schimbat total la prima notă luată.

De-atunci nimic nu i-a mai stat în cale domnului polițist, iar DA-urile l-au dus în etapa viitoare. Mai mult, Ștefan Bănică l-a sfătuit să renunțe la meseria sa actuală și să se concentreze serios pe muzică.

Să trăiți, ne vedem în edițiile următoare!!!

Asta e VOCEA pe care îți doreai s-o AUZI! Doina Spătaru i-a făcut pe jurați să se BATĂ pentru ea... Trei Elvis pe aceeași scenă: Vasile, Ristei și juratul Ștefan Bănică fac spectacol în „Blue Suede Shoes”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x