Antena Căutare

Emilian Nechifor cântă "dulce, dulce, până la sânge". A luat piesa băieților de la Carla's Dreams și a dat drumul talentului, spre bucuria fanelor: "Doamneee, o să mor! De dragoste și dor. Ești minunat, pân' la final!

Vocea îţi dă fiori, iar prezenţa te cucereşte pe loc. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, în cazul juraţilor de la X Factor, când Emilian Nechifor s-a prezentat pe scenă. Iar de atunci, artistul a muncit şi încă o face, pentru cariera sa muzicală.

Vocea îţi dă fiori, iar prezenţa te cucereşte pe loc. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, în cazul juraţilor de la X Factor, când Emilian Nechifor s-a prezentat pe scenă. Iar de atunci, artistul a muncit, şi încă o face, pentru cariera sa muzicală.

Cover-uri nenumărate şi de succes și aprecieri cu duiumul din partea fanilor, dar mai ales din partea... fanelor. Domnișoarelor s-au topit, după ce au ascultat cover-ul piesei "Până la sânge", de la Carla's Dreams:

"Doamneee... O să mor! De dragoste și dor! Ești minunat. Pân' la final!", "Nu înţeleg de ce nu văd piese cantate şi de tine. Omule, ai o voce minunată. De ce încă nu scoţi ceva? Chiar îmi era dor să te aud şi acum, când am dat peste cover-ul ăsta, mi-am dat seama că am avut dreptate. Ai talent. Succes!", "Omul lui Dumnezeu, ești genial. Te adoooor!", "Ai o voce specială", "Ador varianta ta la această melodie.You are the best".

Delia sărbătorește cinci ani de căsătorie. Artista și Răzvan au avut o nuntă de vis!... A făcut ceea ce nimeni nu a reuşit! Horia Brenciu, pus la punct de Carla's Dreams cu o singură propoziţie. Răspunsul jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x