Antena Căutare

Emilian Nechifor, concurentul de la X Factor care a făcut senzație, interpretare impecabilă pe Facebook. Voce, acorduri de chitară și mult talent: "Mă dau bătută. Ești genial!"

Deși se consideră o fire pesimistă, noi am spune, mai degrabă, că este prea modest. Mihai Emilian Nechifor a făcut senzație, vineri seara, pe scena X Factor, cu interpretarea piesei „Eyes Shut” a celor de la Years & Years, o formație britanică de muzică electronică.

Deși se consideră o fire pesimistă, noi am spune, mai degrabă, că este prea modest. Mihai Emilian Nechifor a făcut senzație, vineri seara, pe scena X Factor, cu interpretarea piesei „Eyes Shut” a celor de la Years & Years, o formație britanică de muzică electronică.

Și nu doar jurații au rămas mască! Publicul a fost atât de plăcut surprins, încât a distribuit pe Facebook momentul băiatului, ajungând în cele din urmă la formația Years & Years, care s-a arătat impresionată de felul în care acesta le-a cântat piesa.

Membrii trupei au ținut să-l felicite public pe Emilian și să share-uiască cu toți fanii lor interpretarea de la X Factor. Iar tânărul le merită din plin!

Ultimul clip postat pe pagina sa oficiala de Facebook întărește toate afirmațiile de mai sus. Și, bineînțeles, fanii au reacționat imediat, încântați de ceea ce aud: "Ai o voce plăcută, un timbru aparte", "Cânți foarte frumos și ești frumos", "Doamne, așa voce!", "Ești pur și simplu divin!", "Mă dau bătută. Ești genial!".

Voce, talent cât cu prinde și acorduri de chitară. Priviți și minunați-vă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eşti "căsătorit" cu banca pentru următorii 30 de ani? Atunci piesa asta este pentru tine! JO, fosta concurentă... Carla's Dreams, cucerit de farmecul lui Horia Brenciu! Publicul a intervenit în forță: "Fii mai departe o divă!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x