Antena Căutare

Emilian Nechifor, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "X Factor", surprins în cea mai tandră ipostază! Cum arată domnişoara pe care o strânge în brațe? E iubita lui?

Este idolatrizat de adolescente, iar după participarea la „X Factor” primește mii de mesaje de felicitare și cereri de prietenie de la domnișoare insistente.  

Este idolatrizat de adolescente, iar după participarea la „X Factor” primește mii de mesaje de felicitare și cereri de prietenie de la domnișoare insistente.

Emilian Nechifor este conştient însă că prietenii cei mai buni îi vor fi mereu cei care l-au cunoscut și susținut încă dinainte de a cunoaște celebritatea.

Într-una dintre fotografiile postate pe profilul său de Facebook, artistul apare într-o ipostază înduioșătoare! Tânărul își încurajează o bună prietenă, poate iubită, strângând-o puternic în brațe.

Normal că admiratoarele au fost curioase cum arată tânăra și „ce are ea” atât de special, încât să stea în apropierea lui Emi. Fata se numește Diana, dar nu știm dacă sunt sau nu împreună. Singura relație mediatizată de-a lui Emilian a fost cea cu Alexandra Tănăsoiu.

Și dacă e doar o prietenă, Dia e superbă!

Există ceva mai dulce de atât?

Carla's Dreams, ce elevă-model! Primul mesaj al frumoasei Olga Verbițchi, după ce a intrat în casa „Mireasă pentru fiul... Tudor Turcu, învingătorul sezonului doi de X Factor, s-a calificat la Eurovision 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x