Antena Căutare

Este COPIA FIDELĂ a lui Răzvan Simion! Al-Frizai Kaled ne-a cucerit pe toți cu interpretarea piesei "Brucia la Terra" din Nașul

Răzvan Simion sau D’Artagnan? În această enigmă pășește cu emoție, pe scena X Factor, concurentul Al-Frizai Kaled

Răzvan Simion sau D’Artagnan? În această enigmă pășește cu emoție, pe scena X Factor, concurentul Al-Frizai Kaled. Probabil că mustața l-a dat de gol.

Pentru a-l detensiona puțin, juratul Horia îl roagă să se prezinte, iar noi aflăm că frumușelul din fața camerelor este pe jumătate român și pe jumătate arab. Totuși, Kaled s-a născut în România, iar muzica a devenit pasiunea sa de "mărișor".

"Hai să vedem cum cânți" este remarca lui Horia, care dezlănțuie o voce specială, ce interpretează acapela o piesă fenomenală - "Brucia la Terra" din capodopera cinematografică Nașul.

Într-o limbă napoletană perfectă, Kaled îi lasă pe jurați muți de uimire, trăind totul ca și cum i-ar cânta Julietei sub balcon.

"Dacă tu cântai piesa asta pe negativ, nu vedeam străduința ta și nu citeam lupta ta cu piesa și de a menține acel ton."

În ciuda faptului că pe finalul piesei și-a pierdut puțin vocea, Kaled a fost răsplătit de jurați cu trei DA, motiv de bucurie pentru concurent.

Alice Is On Fire! Te atrage cu zâmbetul și te cucerește definitiv cu vocea! Din Galați, cu multă dragoste... “Unde ai fost cinci ani de zile?!” Marcela SCRIPCARU, ciorcârlia care a cântat IMPECABIL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x