Antena Căutare

„Este preferatul meu”. Raul, singurul concurent al Deliei care a ridicat juriul în picioare! „Dacă la 15 ani cânţi aşa...”

Conştient că are de înfruntat o concurenţă ridicată, Eregep Raul îşi doreşte să ridice stacheta la X Factor. Vocea şi talentul sunt mai presus de aparenta, iar concurentul şi-a propus să fie cât mai relaxat şi mai natural pe scenă. Aceasta să fie cheia succesului?

Conştient că are de înfruntat o concurenţă ridicată, Eregep Raul îşi doreşte să ridice stacheta la X Factor. Vocea şi talentul sunt mai presus de aparență, iar concurentul şi-a propus să fie cât mai relaxat şi mai natural pe scenă. Aceasta să fie cheia succesului?

Sigur pe el şi pe ceea ce poate, a uimit-o pe Delia de la primele note muzicale. Cu o siguranţă în voce pe care nu am sesizat-o la ceilalţi băieţi, Raul a interpretat piesa lui James Morrison, I Won't Let You Go.

Carla’s Dreams: „Am ascultat de plăcere. Decizia e clară. Abia aşteptam să văd ce cânţi. A fost foarte plăcut. Mersi mult pentru moment”.

Horia Brenciu: „Prin ce ai făcut acum, ne-ai făcut mai buni, mai dornici să câştigăm. Bravo!”.

Iar Delia a avut un singur cuvânt de adăugat: „Rămâne!”. Însă Andrei Petruș părăseşte competiţia.

„Îmi vine să te bat. Eşti atât de bun încât mă enervezi”. A fost felicitat de băieţii de la Years&Years, a renunţat ... „A venit şi mi-a distrus visul”. Luca Dragoş, concurentul la care nu s-ar fi aşteptat nimeni să plece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x