Antena Căutare

„Eşti un băieţel traumatizat?” Andrei, concurentul care a băgat râca între juraţi „Arată pieptul!”

Se pare ca emoţia e cuvânt de ordine în grupa Deliei.  Audiţiile i-au adus faima lui Andrei Gabriel Petrus, admiratoare şi sute de mesaje de susţinere din partea publicului. De asemenea, juriul a rămas impresionat de prestaţia sa, la doar 15 ani.

Se pare ca emoţia e cuvânt de ordine în grupa Deliei. Audiţiile i-au adus faima lui Andrei Gabriel Petruș, admiratoare şi sute de mesaje de susţinere din partea publicului. De asemenea, juriul a rămas impresionat de prestaţia sa, la doar 15 ani.

Consideră că punctul său forţe, în această competiţie, este originalitatea şi speră să ajungă în galele live, pentru care s-a pregătit intens. Însă firea emotivă îi dă de gândit Deliei, încă din primele secunde.

„Eşti un băieţel traumatizat? Ai fost traumatizat de ce s-a întâmplat aici? Ai plâns lacrimi cristaline, ţi-ai smuls părul din cap?”, a fost reacţia juratei noastre.

Carla’s Dreams: „Nu vrei să fii traumatizat deloc? Păcat, pentru că traumatizarea, pentru Delia, înseamnă să iei loc”.

În ultima seară de Bootcamp, Andrei a ales melodia lui Ed Sheeran, „Photograph”, o piesă extrem de sensibilă care i s-a potrivit mănuşa şi care a stârnit ropote de aplauze. Însă prestaţia sa a creat controverse în juriu.

Horia Brenciu: „Pentru prima dată o văd pe Delia altfel, decât a fost în anii trecuţi. Ea vrea să fie foarte rea, ca să vadă tot ce-i mai bun din voi, s-ar putea. Dar, deocamdată, tu ai cântat bine. Bravo!”

Ştefan Bănica: „Eşti foarte bun, măi, băiatule!”

Şi se pare că Delia a fost de acord, însă cu un mic avertisment: Tinere talent, ia un loc. Ţine cont de ce spun eu, nu de ce auzi de la ei.

Pieptul arată-l, aia înseamnă forţa!”, a concluzionat mentorul grupei de băieţi.

Şi-a abandonat Eroina şi le-a cântat juraţilor „Sorry”. Alex a ales să experimenteze şi i-a ieşit: „A fost cu de toate”... Surioara transformată în înger a avut grijă de el. Simion Caragia a cântat şi a emoţionat o sală întreagă: “Vrei să stai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x